Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2010


5-1
ΠΑΠΑΓΟΣ - AFC ΤΡΥΦΥΛΛΙΑΚΟΣ

16 Ιανουαρίου 2010
Σάββατο 9.00 πμ. Γήπεδο ΠΑΠΑΓΟΥ

Η ομάδα μας μπήκε δυναμικά στο πρώτο ημίχρονο αλλά δέχθηκε πολύ γρήγορα το πρώτο γκόλ στο 8’λεπτό, (1-0) αλλά αναχαιτίζοντας τις δυνάμεις μας, στο 20’ ο Κίκηρας με εκτέλεση φάουλ και στο 21’ ο Κώστας μετά απο πολλές ντρίμπλες και σούτ δεν κατάφεραν να σκοράρουν.
Ηρθε στο 22’ ο Αγγελος και ΕΚΤΕΛΕΣΕ φάουλ, περίπου 8 μέτρα έξω απο την μεγάλη περιοχή και ΤΟ ΠΑΣΤΕΛΩΣΕ!!! (1-1)

Δυστυχώς χαρήκαμε μονο για λίγα λεπτά γιατι οι αντίπαλοι στην αντεπίθεση κατάφεραν πολύ γρήγορα στο 25’ να σκοράρουν ακόμα μια φορά με το (10)κάνοντας το σκορ (2-1)
Παρόλο που οι αντίπαλοι μας υπερτερούσαν σε ηλικία (πολλά παιδιά γεννηθέντες το 1992) και με πολύ καλύτερα πατήματα στο γήπεδο ( να μην ξεχνάμε οτι το γήπεδο του Παπάγου ειναι ακόμα χωμάτινο!!!)) η αμυνα μας Νεοκλης, Νάτσος , Βέρδος και Αγγελος κατάφεραν να κρατήσουνε για αρκετή ώρα μακρία απο την μεγάλη περιοχή .

Κερδίσαμε 2-3 κόρνερ και στο 33’ο Ζάχαρης εκτέλεσε ένα φάουλ λίγο έξω απο την μεγάλη περιοχή στέλνοντας την μπάλα αρκετά πιο ψηλά απο το οριζόντιο δοκάρι .Ο Κώστας ... βρέθηκε στήθος με στήθος σε μια μικρή αψημαχία με τον GoalKeeper της αντίπαλης ομάδας (τα ΚΟΚΟΡΙΑ ) ανταλάσσοντας φιλικές φιλοφρονήσεις χαχαχαχααχα

Δυστυχώς και πάλι στο 36’γρήγορα δεχθηκαμε και πάλι γκόλ (3-1) (απο το τρομερο 10) ενώ στο 43 ο Νάτσος δέχθηκε και μια κίτρινη κάρτα λίγο πρίν το σφύριγμα της λήξης του πρωτου ημιχρόνου


Μπαίνοντας στο δεύτεορ ημίχρονο (και με 2 αλλαγές απο την ομαδας μας μπήκαν  ο Ανδρεας στην θέση του Νεοκλή και ο Πετρος στην θέση του Κριστιαν ) οι αντίπαλοι μπήκαν αποφασισμένοι για την νίκη δημιουργόντας γρήγορα ευκαρίες στο 42’, 43' & 45' και με εμας αρκετά μουδιασμένους και στο 46' κερδίζοντας ένα πέναλτι απο έξοδο του Μηνά (στην οποία οι κερκίδα ειχε αντίθετη αποψη)και σκοράροντας ακόμα μία φορα κάνοντας το σκόρ 4-1.
Απο εκεί και μετά με την ομοφωνη ομολογία των ΓΝΩΣΤΩΝ ΑΓΝΩΣΤΩΝ ΤΗΣ ΚΕΡΚΙΔΑΣ ... "τα παρατήσαμε" για να έρθει ακόμα ενα γκόλ απο λάθος του Μηνά στο 70' για να διαμορφωθεί το τελικό σκόρ στο 5 -1 !!!

ΔΙΚΑΙΗ ΛΟΙΠΟΝ Η ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΠΑΠΑΓΟΥ-  ΣΥΝΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ!!!!!!

αλλα δεν το βάζουμε κάτω μην ξεχναμε παιδια
ΠΑΜΕ ΒΡΕ ΤΡΙΦΥΛΛΙΑΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου