Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2010
Νίκη της εφηβικής ομάδας του


AFC ΤΡΙΦΥΛΛΙΑΚΟΥ επί του ΑΠΟΛ. ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ,

9 Ιανουαρίου 2010 9.00 πμ. Γήπεδο Βριλησσίων

0 - 1 5' Δεχθήκαμε γκολ από τη αντίπαλη ομάδα
1 - 1 15' Ζάχαρης
1 - 2 20' Κίκηρας
1 - 3 63' Έκτορας

Η ομάδα μπήκε στο γήπεδο μουδιασμένη , μετά της διακοπές των Χριστουγέννων και δέχθηκε γκολ γρήγορα στο 5’. Πολύ γρήγορα όμως οργανώθηκε για να ανταποδώσει στο 15' με γκόλ του Ζάχαρη , σε εκτέλεση φάουλ 10μ περίπου έξω από την μεγάλη περιοχή στέλνοντας την μπάλα στην δεξιά γωνιά του τέρματος και έτσι φέρνοντας μια ισορροπία στο ματς. Από εκεί και μετά είδαμε ένα αρκετά γρήγορο παιχνίδι με 2 κίτρινες κάρτες στον Τριφυλλιακό (Νεοκλή &; Βέρδο ) για μαρκάρισμα από πίσω και κλάδεμα ( είναι βλέπεται και η εποχή ), τον Μπρέγκου και κάνει έντονες διαμαρτυρίες και διαβουλεύσεις με τον διαιτητή,

Τον Μηνά να σώνει την εστία του 2 φορές από βέβαιο κίνδυνο αλλά και τον Κριστίαν να χάνει ένα τετ-α-τετ με τον γκολκίπερ, στέλνοντας την μπάλα μόνο λίγα εκατοστά έξω από το αριστερό κάθετο δοκάρι και η σέντρα του Μπρέγκου στον Φώτη που δεν κατέληξε στα δίχτυα !!!

Στο 2ο ημίχρονο η αντίπαλη ομάδα μπήκε πιο επιθετικά δημιουργώντας αρκετές ευκαιρίες στο 41' , στο 55' και τέλος στο 57' ενός χτυπήματος φάουλ από την δεξιά πλευρά και περίπου 6μ έξω από την μεγάλη περιοχή , το οποίο ο Μηνάς και απέκρουσε με τα δύο χέρια. ( Βάσει των έμπειρων παρατηρητών της κερκίδας " ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΛΕΙΣΕΙ , ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΠΟΛΙΟΡΚΙΑ " Ι.Μ , ) αλλά με την άμυνα μας να τους κρατάει μακριά από το γκολ.

Τον Έκτορα να εισβάλει στη αντίπαλη περιοχή και μετά από πολλαπλές ντρίμπλες να σκοράρει στο 63' (έστω και αν οι αντίπαλοι διαμαρτυρήθηκαν για χέρι. )

Ο Βαμβακάρης στο 65' από εκτέλεση κόρνερ , έκανε ένα θεαματικό ανάποδο ψαλίδι που δυστυχώς έφυγε ψηλά πάνω από το οριζόντιο δοκάρι !! Φανερά εκνευρισμένοι οι παίχτες της αντίπαλης ομάδας δέχθηκαν μια κόκκινη κάρτα υποχρεώνοντας την ομάδα τους να συνεχίσει το παιχνίδι με 10 παίχτες από το 68' (ΤΑ ΓΑΛΛΙΚΑ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΚΑΙ ΕΡΧΟΝΤΟΥΣΑΝ ΣΤΙΣ ΚΕΡΚΙΔΕΣ) Τέλος στο 75" ο Ιακώβου έχασε ένα σίγουρο γκολ αντιμέτωπος τετ-α-τετ με τον τερματοφύλακα της αντίπαλης ομάδας.

Εγιναν και οι ακόλουθες αλλαγές , βγήκε ο Νεοκλής λόγω τραυματισμού, ο Κριστιάν, Φώτης και Μηνάς και μπήκαν , ο Ιακώβου, ο Ανδρονικος ,ο Ρομπερτο & ο Νίκος

Τέλος για να σφραγίσουμε την επιτυχία μας και για καλωσορίσουμε το νέο Έτος 2010 κόψαμε την πίτα της ομάδας , με τον Έκτορα να κερδίζει το φλουρί και μερικούς παίχτες να τρώνε περισσότερα από το κομμάτι που τους αναλογούσε αφήνοντας λοιπόν κάποιους άλλους παραπονεμένους και νηστικούς.!!!!!

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ , ΚΑΛΗ ΠΡΟΟΔΟ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΓΚΟΛ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου