Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2010



4-1  ΕΠΙ ΤΟΥ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ!!!!!!!!!!!!!!
ΑΠΟ ΤΟΝ Ν. ΦΛΕΓΓΑ

Ημερομηνία διεξαγωγής αγώνα : 16 Ιανουαρίου 2010
Ώρα :13.20 πμ.
Γήπεδο AFC - XΑΛΑΝΔΡΙ
Συνθήκες αγώνα:
Καιρός : Ασθενής Βροχή
Υγρασία: 78ο
Θερμοκρασία : 9ο C.
Φίλαθλοι: Οι γνωστοί άγνωστοι
Κίτρινες κάρτες: Σαχινίδης, Γαληνάκης Τριαντούλης.

Τα γκολ:
1 - 0 7ο λεπτό 1ου ημιχρόνου Σαχινίδης
1 - 1 28ο λεπτό 1ου ημιχρόνου δεχθήκαμε την ισοφάριση από τη αντίπαλη ομάδα
2 - 1 11ο λεπτό 2ου ημιχρόνου Καραγιάννης
3 - 1 14ο λεπτό 2ου ημιχρόνου Καραγιάννης (πέναλτι)
4 - 1 29ο λεπτό 2ου ημιχρόνου Τζελάλης

Περιγραφή:
Στο 5ο λεπτό η ομάδα μας χάνει την πρώτη ευκαιρία. Κλασικό τετ-α-τετ με τον Νικόλα Λαζάρου να ανοίγει την μπάλα τόσο όσο ήθελε ο αντίπαλος τερματοφύλακας για να πέσει στα πόδια του και να αποσοβήσει το πρώτο γκολ.
( 1 - 0 ) Στο 7ο λεπτό και μετά από συρτό κόρνερ του Φίλιππου Τριαντούλη στο πρώτο δοκάρι, ο Δημήτρης Σαχινίδης με κοντινό πλασέ αφήνει άγαλμα τον αντίπαλο τερματοφύλακα και ανοίγει το σκορ.
Στο 14ο λεπτό και μετά από πάσα του Κωνσταντίνου Μυλωνά, ο Λαζάρου σουτάρει στην αριστερή γωνία όπου αποκρούει με επιτυχία ο αντίπαλος τερματοφύλακας.
Στο 16ο λεπτό σουτ του Λαζάρου αποκρούει η αντίπαλη άμυνα.
Στο 18ο λεπτό και ενώ ήδη η αντίπαλη ομάδα πιέζει για την ισοφάριση, δημιουργείται αναστάτωση στην εστία του Δημήτρη Φλέγγα με τον Γιώργο Ανεζίρη να διώχνει σωτήρια σουτ αντιπάλου σε κόρνερ. Τυχερή η ομάδα μας και στην επόμενη φάση που ανάποδο ψαλίδι αντιπάλου μας από το κέντρο της μεγάλης περιοχής δεν βρίσκει στόχο.
Στο 26ο λεπτό νέο κλασικό τετ-α-τετ χάνει αυτή τη φορά ο Μυλωνάς που ανοίγει επίσης την μπάλα τόσο όσο ήθελε ο αντίπαλος τερματοφύλακας για να πέσει στα πόδια του και να αποσοβήσει το δεύτερο γκολ.
Και όπως λέει ο νόμος του ποδοσφαίρου αλλά και οι ειδήμονες μπαμπάδες της εξέδρας , όποιος δεν βάζει γκολ για να καθαρίσει το ματσάκι <τρώει> το γκολ.
( 1 - 1 ) 28ο λεπτό. Νέα αναστάτωση στην εστία μας, πολλοί επιθετικοί και αμυντικοί στην περιοχή μας και ένα σουτ αντιπάλου που περνάει από πολλά πόδια φέρνει το ματς στα ίσια.
Δύο λεπτά μετά ο διαιτητής σφυρίζει την λήξη του πρώτου ημιχρόνου.

Στο 2ο ημίχρονο η ομάδα μας μπαίνει δυνατά.
Στο 5ο λεπτό η ομάδα μας χάνει την ευκαιρία να προηγηθεί ξανά. Σέντρα του Τριαντούλη στην δεξιά πλευρά της μικρής περιοχής των αντιπάλων. Κεφαλιά του Καραγιάννη με τον αντίπαλο τερματοφύλακα να αποκρούει ενστικτωδώς με τα πόδια.
Στο επόμενο λεπτό ο Μυλωνάς δέχεται αντιαθλητικό μαρκάρισμα από αντίπαλο λίγο έξω από την μεγάλη περιοχή των αντιπάλων και αποχωρεί τραυματίας. Το φάουλ εκτελεί ο Τριαντούλης με την μπάλα να περνάει λίγο πάνω από το αριστερό δοκάρι και τον προπονητή μας να φωνάζει ……Ρε Φίλιππε εγώ σου είπα δυνατά και συ σουτάρεις με το μυτάκι !!!!
( 2 - 1 ) Στο 11ο λεπτό έχουμε τον Καραγιάννη με ωραίες ντρίπλες εκθέτει την αντίπαλη άμυνα και με ωραίο σουτ να δίνει την πρωτοπορία. Τόσο ωραίο γκολ που ο γράφων και παράλληλα φωτογράφος πρόλαβε να αποθανατίσει την μπάλα μόνο λίγο πριν περάσει την γραμμή του τέρματος.
Στο 13ο λεπτό οι αντίπαλοι παραλίγο να ισοφαρίσουν. Μπαλιά στον κενό χώρο πίσω από την άμυνα μας, με τον τερματοφύλακά μας Φλέγγα να βγαίνει από την περιοχή του και να διώχνει με τα πόδια την μπάλα αρ-άουτ.
Στο 14ο λεπτό ευθύβολο σουτ του Τριαντούλη χτυπάει σε χέρι αντιπάλου και ο διαιτητής σφυρίζει πέναλτι.
( 3 - 1 ) Στο 15ο λεπτό ο Καραγιάννης εκτελεί το πέναλτι. Σουτ στην αριστερή γωνία και γκολ, με τον αντίπαλο προπονητή να φωνάζει στους παίχτες του ότι αντί να ισοφαρίσουν βρίσκονται τώρα να χάνουν.
Στο 17ο λεπτό σουτ των αντιπάλων μπλοκάρει σταθερά ο τερματοφύλακάς μας Φλέγγας.
Στο 23ο λεπτό φάουλ που κερδίζουν οι αντίπαλοι μας 3-4 μέτρα έξω από την μεγάλη περιοχή μας περνάει ανεκμετάλλευτο με την μπάλα να περνάει πάνω από το τείχος και το οριζόντιο δοκάρι της ομάδας μας.
Και το κερασάκι στην τούρτα μπαίνει στο τελευταίο λεπτό του αγώνα.
( 4 - 1 ) Στο 29ο λεπτό ο Γιώργος Τζελάλης ενώ βρίσκεται 2-3 μέτρα έξω από την μεγάλη περιοχή των αντιπάλων, βλέπει τον τερματοφύλακας τους στην αριστερή πλευρά του τέρματος και με ένα σουτ λόμπα στέλνει την μπάλα στο δεξί παραθυράκι σκοράροντας για τον ΔΑΙΔΑΛΟ.
Μετά τον αγώνα ακολουθεί η φωτογράφιση όλης της ομάδας , των παικτών και του προπονητή και μετά από αρκετό κυνηγητό και της μασκότ της ομάδας …… της Ήρας για το BLOG και την περιοχή στο Facebook της ομάδας μας.

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ .

ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ , ΚΑΛΗ ΠΡΟΟΔΟ , ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΓΚΟΛ.

1 σχόλια:

Elizabeth είπε...

ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ .. ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΓΚΟΛ ΣΤΑ ΑΣΤΕΡΑΚΙΑ ΜΑΣ

Δημοσίευση σχολίου